Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Coolen, geboren te Hunsel op 8 maart 1863, dochter van Theodorus Koolen en Anna Elisabeth Driessen.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 1 juni 1885 met
Christiaan Hubertus Cuijpers, landbouwer, geboren te Thorn op 19 augustus 1862, overleden te Ittervoort op 25 mei 1935, zoon van Christiaan Cuijpers en Anna Mechtilda Kusters.
(Hij is later getrouwd te Ittervoort op 4 april 1902 met Helena Hubertina Meeuwissen, geboren te Roermond op 22 januari 1868, overleden te Ittervoort op 22 september 1926, dochter van Hendrik Hubert Meeuwissen en Anna Gertrudis Nieskens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan, geboren te Ittervoort op 23 november 1885, overleden aldaar op 9 december 1917.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina