Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Frans Bruenenberg, landbouwer, geboren te Hunsel-Ell op 27 maart 1825, wonende te Hunsel, overleden te Grathem op 2 maart 1904, zoon van Petrus Brunenberg en Maria Christina Meuwissen.


Hij is getrouwd te Grathem op 13 april 1855 met
Petronella Baats, landbouwster, geboren te Grathem op 8 april 1831, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 15 oktober 1901, dochter van Jacques Baes en Anne Marie Verkoulen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hubertus, landbouwer, geboren te Hunsel op 29 december 1860.
    Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 5 oktober 1894 met Johanna Keuren, geboren te Melick rond 1868, dochter van Johannes Keuren en Margaretha Linssen.
  • 4 : Anna Maria Gertrudis, geboren te Hunsel op 30 januari 1863, overleden aldaar op 5 oktober 1872.
  • 5 : Jakob, geboren te Hunsel op 8 maart 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina