Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aldegonda Baens, landbouwster, geboren te Molenbeersel (B) op 10 augustus 1849, dochter van Guillaume Baents en Joanna Catharina Neijens.


Zij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 16 oktober 1871 met
Hendricus Hubertus Moonen, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 26 mei 1845, zoon van Joannes Moonen en Elisabeth Goedermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, dienstmeid, geboren te Molenbeersel (B) op 19 januari 1883, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 31 december 1954.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 21 november 1904 met Petrus Joannes Briels, landbouwer, geboren te Neeroeteren (B) op 22 januari 1883, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 16 september 1945, zoon van Jan Mathijs Briels en Petronella Best.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina