Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hermanus Ernest Geurts, landbouwer, geboren te Grathem op 18 november 1890, overleden te Mülheim A/d Ruhr (D) op 29 april 1945, zoon van Cajetanus Petrus Henricus Geurts en Helena van Roij.


Hij is getrouwd te Nederweert op 19 juni 1936 met
Josephina Gertruda Gijsen, geboren te Heythuysen op 19 maart 1899, overleden op 8 juni 1961, dochter van Bartholomeus Gijsen en Maria Getrudis Gubbels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina