Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Jacobus Peeters, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 7 februari 1850, overleden aldaar op 3 mei 1927, zoon van Henricus Peeters en Christine Deckers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 3 april 1875 met
Anna Maria Geelen, landbouwster, geboren te Weert op 5 maart 1843, overleden te Hunsel op 24 augustus 1927, dochter van Lambert Geelen en Hendrina Verberne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Maria, geboren te Hunsel op 10 december 1876, overleden aldaar op 30 juni 1877.
  • 4 : Hendrik, geboren te Hunsel op 26 januari 1882, overleden aldaar op 9 oktober 1883.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina