Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jozef Pieter Hendrik Nabben, brouwer, geboren te Sevenum op 8 maart 1872, overleden aldaar op 5 januari 1953, zoon van Matheus Nabben en Anna Mechtildus Haegens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 2 oktober 1902 met
Anna Maria Scheijmans, geboren te Hunsel op 13 december 1877, overleden te Sevenum op 1 mei 1961, dochter van Joannes Hubert Scheijmans en Maria Elisabeth Verlinden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina