Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Helena Elisabeth Heijmans, geboren te Molenbeersel (B) op 6 maart 1905, overleden op 16 mei 2001, begraven te Hunsel, dochter van Hubert Heijmans en Maria Josepha Teeuwen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 28 april 1933 met
Hendrik Gerardus Hubertus Mols, landbouwer, geboren te Hunsel op 1 juli 1905, overleden te Heerlen (Z) op 9 april 1972, begraven te Hunsel op 13 april 1972, zoon van Christiaan Hubert Mols en Maria Cornelia Wetemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina