Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Barbara Mols, geboren te Hunsel op 25 maart 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 mei 1954, dochter van Peter Mathijs Mols en Anna Gertrudis Bockelaar.


Zij is getrouwd te Hunsel op 4 april 1902 met
Jan Mathias Cuijpers, landbouwer, geboren te Thorn op 27 november 1872, overleden te Ittervoort op 17 maart 1936, zoon van Christiaan Cuijpers en Anna Mechtilda Kusters.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Wilhelmus Hubertus, landbouwer, geboren te Ittervoort op 9 januari 1909, overleden te Weert (Z) op 18 oktober 1971, begraven te Altweerterheide op 21 oktober 1971.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 14 januari 1938 met zijn nicht Maria Barbara Mols, geboren te Hunsel op 9 februari 1908, overleden te Altweerterheide op 10 december 1970, dochter van Renier Mols en Cornelia Hubertina Cuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina