Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Hubertina Mols, geboren te Hunsel op 9 december 1868, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 april 1943, dochter van Peter Mathijs Mols en Anna Gertrudis Bockelaar.


Zij is getrouwd te Hunsel op 16 januari 1896 met
Jacob Hubert Kusters, landbouwer, geboren te Ittervoort-Santfort op 28 september 1865, overleden te Hunsel op 28 augustus 1933, zoon van Theodorus Hubertus Kusters en Anna Maria Cuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, geboren te Hunsel op 3 maart 1896, overleden aldaar op 13 januari 1899.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 11 mei 1897.
  • 6 : Christiaan, geboren te Hunsel op 6 maart 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina