Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Roijackers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 24 januari 1822, overleden aldaar op 25 augustus 1885, zoon van Petrus Roijakkers en Catharina Collardin.


Hij is getrouwd te Weert op 19 november 1852 met
Jacomina Ketelaers, landbouwster, geboren te Weert op 20 juni 1823, overleden te Hunsel op 8 juni 1902, dochter van Mathijs Ketelaers en Petronella Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, dienstmeid, geboren te Hunsel op 11 januari 1856.
    Zij is getrouwd te Weert op 31 december 1890 met Petrus Joannes Hubertus Gijsen, landbouwer, geboren te Weert rond 1854, zoon van Jacobus Gijsen en Joanna Gertrudis Peerlings.
    (Hij was weduwnaar van Mathia Kanters.)
  • 4 : Joanna, geboren te Hunsel op 25 april 1863, overleden aldaar op 11 februari 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina