Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Petronella Philomina Timmermans, geboren te Hunsel op 21 oktober 1906, overleden aldaar op 18 augustus 1963, begraven aldaar, dochter van Cornelis Timmermans en Anna Catharina Knarren.


Zij is getrouwd te Hunsel op 26 januari 1934 met
Hendrik Hubert Verwielen, landbouwer, geboren te Grathem op 28 september 1892, overleden te Weert (Z) op 13 januari 1972, begraven te Hunsel, zoon van Peter Hubertus Verwielen en Maria Agnes Vrenken.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 17 april 1925 met Helena Maria Wolters, geboren te Hunsel op 20 januari 1902, overleden aldaar op 3 december 1932, begraven aldaar, dochter van Peter Wolters en Johanna Hubertina Reumers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina