Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Johannes Hubertus Coolen, landbouwer, geboren te Neeritter op 3 mei 1863, overleden aldaar op 26 oktober 1921, zoon van Reijnier Hubertus Coolen en Maria Elisabeth Hubertina Geelen.


Hij is getrouwd te Wessem op 2 juli 1906 met
Joanna Hubertina Knoops, geboren te Wessem rond 1875, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 16 oktober 1950, dochter van Frans Theodoor Knoops en Cornelia Teuwissen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Theodorus Jacobus Hubertus, geboren te Neeritter op 26 maart 1910, overleden te Weert (Z) op 1 januari 1997, begraven te Neeritter.
  • 3 : Mathijs Gerardus Hubertus, geboren te Neeritter op 27 februari 1912, overleden te Weert (Z) op 23 april 1992, begraven te Neeritter.
  • 4 : Elisabeth Hubertina, geboren te Neeritter op 10 december 1913, overleden te Weert op 14 februari 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina