Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Hubertina Coolen, geboren te Neeritter op 20 maart 1862, overleden te Ittervoort op 3 maart 1939, dochter van Reijnier Hubertus Coolen en Maria Elisabeth Hubertina Geelen.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 1 oktober 1894 met
Peter Joannus Kuijpers, landbouwer, geboren te Ittervoort op 18 november 1858, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 23 januari 1949, zoon van Laurent Kuijpers en Catharina Elisabeth Geeraers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Maria, geboren te Ittervoort op 8 februari 1899, overleden aldaar op 10 januari 1985.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina