Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathias Hubert Clerkx, landbouwer, geboren te Hunsel op 12 februari 1870, zoon van Jacobus Klerkx en Joanna Lemmen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 14 april 1898 met
Anna Maria Staekenborg, geboren te Hunsel op 19 juli 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 februari 1951, dochter van Leonard Staekenborg en Maria Catharina Schrooijen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Maria Hubertina, geboren te Hunsel op 19 oktober 1901, overleden op 9 maart 1991, begraven te Hunsel.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 6 april 1923 met Hendrik Houben, landbouwer, geboren te Hunsel op 3 juli 1890, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 december 1958, begraven aldaar, zoon van Jacobus Houben en Anna Maria Mertens.
  • 7 : Anna Maria Hubertina, geboren te Hunsel-Haler op 13 februari 1910, overleden te Hunsel op 22 september 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina