Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Hubertina Coolen, geboren te Neeritter op 2 oktober 1876, wonende te Grathem, overleden aldaar op 3 april 1948, dochter van Reijnier Hubertus Coolen en Maria Elisabeth Hubertina Geelen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 4 april 1907 met
Renier Hubert Clerkx, landbouwer, geboren te Hunsel op 13 november 1873, overleden te Stramproy op 13 april 1926, zoon van Jacobus Klerkx en Joanna Lemmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs Hubertus, geboren te Hunsel-Uffelsen op 15 oktober 1908, overleden te Weert op 5 juni 2003.
    Hij was gehuwd met Wilhelmina Gertruda Petronella Vaessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina