Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Hubert Tinnemans, landbouwer, geboren te Hunsel op 17 juli 1875, overleden aldaar op 20 maart 1932, zoon van Joannes Josephus Hubertus Tinnemans en Petronella Giezen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 15 april 1907 met
Petronella Heijkers, geboren te Hunsel-Ell op 13 juli 1873, overleden te Venray (Z) op 7 mei 1959, begraven te Ell, dochter van Hendrik Heijkers en Maria Christina van de Ven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Hubert, landbouwer, geboren te Hunsel-Ell op 10 maart 1908, wonende te Hunsel, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 18 oktober 1975, begraven te Ell op 22 oktober 1975.
    Hij was gehuwd met Maria Catharina Staekenborg, geboren te Hunsel-Ell op 5 september 1914, wonende te Hunsel, overleden te Ell op 9 december 1995, begraven aldaar op 13 december 1995, dochter van Joannes Mathijs Staekenborg en Anna Maria Tilmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina