Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Hendrikx, geboren te Hunsel op 15 juni 1903, dochter van Peter Joannes Hendrikx en Maria Catharina Korsten.


Zij is getrouwd te Hunsel op 30 mei 1930 met
Jacobus Lambertus Rietjens, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) rond 1903, zoon van Nicolaas Rietjens en Andrina Philomena Camp.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nicolaas Henricus, geboren te Hunsel-Haler op 10 september 1933, overleden te Hunsel op 14 september 1933.
  • 2 : Leonardus Jozef Gertrudis, geboren te Hunsel rond 5 maart 1944, wonende aldaar, overleden te Weert op 18 maart 1944.
  • 3 : Cornelis Gerardus Lambertus, geboren te Hunsel in juni 1946, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 april 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina