Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Derckx, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 17 januari 1842, overleden te Hunsel op 6 april 1931, dochter van Theodorus Derikx en Barbara Schreurs.


Zij is getrouwd te Hunsel op 27 mei 1876 met
Hendrikus Hubertus Koolen, koster, geboren te Hunsel op 1 maart 1846, overleden aldaar op 17 maart 1931, zoon van Peter Mathijs Koolen en Anne Marie Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hendrik Mathias, schoenmaker, geboren te Hunsel op 1 mei 1880, overleden aldaar op 19 mei 1916.
  • 5 : Anna Barbara, geboren te Hunsel op 23 april 1884, overleden aldaar op 10 april 1913.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina