Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Reijven, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 7 november 1883, overleden te Weert op 5 juli 1962, zoon van Peter Joannes Reijven en Johanna Schrooijen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 19 april 1912 met
Aldegonda Johanna Rutten, dienstmeid, geboren te Hunsel op 26 december 1886, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 oktober 1960, dochter van Martinus Hubertus Rutten en Anna Elisabeth Tulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Hunsel op 10 februari 1913, overleden aldaar op 20 januari 1916.
  • 2 : Martinus Peter Joannes Joseph, geboren te Hunsel-Haler op 1 maart 1914, overleden te Weert (Z) op 8 juli 1988.
    Hij was gehuwd met Judith Cober.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina