Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Naus, landbouwer, geboren te Hunsel-As op 11 augustus 1840, wonende te Weert, overleden aldaar op 21 maart 1926, zoon van Cornelis Naus en Anne Catherine Vleeshouwers.


Hij is getrouwd te Weert op 5 april 1866 met
Anna Catharina Kolen, landbouwster, geboren te Baexem op 8 februari 1839, overleden te Weert op 6 april 1925, dochter van Peter Koolen en Joanna Catharina Henderickx.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina