Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Hubertus Jetten, landbouwer, geboren te Grathem op 11 november 1904, overleden te Weert (Z) op 18 maart 1984, begraven te Kelpen-Oler op 21 maart 1984, zoon van Antonius Hubertus Jetten en Maria Elisabeth Cox.


Hij is getrouwd te Hunsel op 17 april 1931 met
Christina Petronella Steijvers, geboren te Hunsel op 10 september 1902, overleden te Nederweert (V) op 30 mei 1989, begraven te Oler, dochter van Joannes Hubertus Steijvers en Maria Elisabeth Brunenberg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina