Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerard Hubert Gijsen, landbouwer, geboren te Thorn op 26 september 1883, overleden op 31 juli 1968, begraven te Ittervoort, zoon van Martinus Gijsen en Barbera Nieskens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 4 juli 1919 (1) met
Maria Brouns, dienstmeid, geboren te Hunsel op 9 juli 1884, overleden te Thorn op 19 augustus 1927, begraven te Ittervoort, dochter van Hendrik Hubertus Broens en Elisabeth Deckers.

Hij is getrouwd te Thorn op 6 september 1928 (2) met zijn schoonzus
Maria Hendrina Brouns, geboren te Hunsel op 22 mei 1897, overleden te Horn op 12 juni 1981, begraven te Ittervoort, dochter van Hendrik Hubertus Broens en Elisabeth Deckers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina