Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Dorothea Hubertina Gorris, landbouwster, geboren te Grathem op 31 december 1852, overleden aldaar op 11 juli 1925, dochter van Henri Joseph Gorris en Joanna Hubertina Brouns.


Zij is getrouwd te Grathem op 22 april 1887 met
Josephus Greefkens, landbouwer, geboren te Grathem op 22 maart 1842, overleden aldaar op 17 februari 1915, zoon van Winand Greefkens en Catharina Elisabeth Verlinden.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina