Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Petronella Teeuwen, geboren te Hunsel op 12 februari 1870, overleden te Weert op 26 juni 1943, dochter van Wilhelmus Teeuwen en Maria Elisabeth Kranen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 9 april 1896 met
Peter Mathijs Koppen, landbouwer, geboren te Weert op 12 juli 1862, overleden aldaar op 5 februari 1942, zoon van Peter Joannes Koppen en Barbara Henssen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina