Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Peters.


Zij was gehuwd met
Martinus Engels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, geboren te Baarlo rond 1736, wonende te Kessel, overleden aldaar op 8 januari 1812.
    Zij is getrouwd te Kessel op 1 februari 1763 voor de kerk met Willem Meerts, geboren te Kessel rond 1734, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 april 1806, zoon van Petrus Meerts en Christina Smidts.
  • 2 : Guillaume, dagloner, geboren te Baarlo op 27 april 1751, overleden te Horn op 8 april 1828.
    Hij is getrouwd te Roermond op 1 november 1801 met Claire Soentjens, geboren te Horn op 4 augustus 1772, overleden aldaar op 8 december 1832, dochter van Jean Soentjens en Catharine Linsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina