Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Roosen, landbouwer, geboren te Grathem op 26 februari 1830, wonende aldaar, overleden te Weert op 8 juni 1921, zoon van Jan Willem Roos en Anna Maria Meevissen.


Hij is getrouwd te Grathem op 12 september 1857 met
Joanna Evers, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 24 maart 1834, wonende te Grathem, overleden aldaar op 2 oktober 1873, dochter van Everardus Evers en Elisabeth Schroijen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Elisabeth Hubertina, geboren te Grathem op 15 september 1873, overleden aldaar op 6 oktober 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina