Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Leenders, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 25 februari 1799, overleden aldaar op 9 februari 1839, zoon van Simon Lenders en Petronella Haesen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 9 oktober 1826 met
Catharina Elisabeth Fiddelaers, daghuurster, geboren te Kessenich op 18 november 1789, overleden te Neeritter op 24 april 1839, dochter van Peter Joannes Fiddelaers en Anna Donders.
(Zij had van een onbekende man één dochter.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Elisabeth, geboren te Neeritter op 3 augustus 1823, overleden aldaar op 30 april 1837.
  • 2 : Simon, geboren te Neeritter op 24 september 1827, overleden te Stramproy op 14 juli 1854.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina