Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Seerden, landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 15 maart 1824, overleden te Ittervoort op 14 november 1892, dochter van Joannes Mathias Seerden en Maria Elisabeth van Dael.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 16 april 1860 met
Jacobus Hendricus Hubertus Reijnders, landbouwer en houtzager, geboren te Ittervoort op 20 maart 1835, overleden aldaar op 22 april 1928, zoon van Hendrik Reijnders en Cornelia Dresen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina