Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Hendrikx, landbouwer, geboren te Kessel rond 1752, overleden te Neeritter op 28 januari 1828, zoon van Henricus Hendrix en Hendrina Verhards.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Korstjens, geboren te Bree rond 1741, overleden te Baexem op 15 april 1801, dochter van Jacques Korstjens en Jeanne Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrine, landbouwster, geboren te Kessel rond 1787, overleden te Hunsel op 14 augustus 1850.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 20 mei 1813 met Henri Colen, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1791, overleden te Hunsel op 20 augustus 1854, zoon van Antoin Colen en Helene Colen.
  • 2 : Henricus, dienstknecht, geboren te Kessel rond 1794, overleden te Neeritter op 21 december 1829.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina