Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Ullers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 8 oktober 1827, overleden te Baexem op 11 mei 1901, dochter van Gerard Ullers en Christina Puts.


Zij is getrouwd te Baexem op 24 april 1857 met
Goedefridus Verkennis, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nunhem op 28 juni 1828, overleden te Baexem op 22 juni 1912, zoon van Jan Verkennis en Joanna Kirkels.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Peter Joannes, geboren te Baexem op 1 november 1867, overleden aldaar op 26 september 1883.
  • 6 : Peter Gerardus, geboren te Baexem op 2 april 1869, overleden aldaar op 3 mei 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina