Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Mechtildis van Bilsen, dienstbode, geboren te Neeritter op 20 september 1860, overleden te Heel en Panheel op 24 april 1936, dochter van Peter Larins van Bilsen en Anna Catharina op 't Veld.


Zij is getrouwd te Horn op 6 mei 1889 met
Leonard Willekens, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 25 maart 1852, overleden te Heel en Panheel op 24 april 1932, zoon van André Willekens en Jeanne Verhagen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina