Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Gertrudis Opheij, geboren te Baexem op 14 februari 1903, overleden te Kelpen-Oler op 6 mei 1961, begraven te Oler, dochter van Peter Mathijs Opheij en Maria Petronella Tacken.


Zij is getrouwd te Baexem op 17 april 1934 met
Peter Hubert Antonius Geelen, geboren te Grathem op 2 december 1899, overleden aldaar op 9 april 1969, begraven te Oler, zoon van Lambertus Godefridus Geelen en Hendrika Breukers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina