Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Verkennis, naaister, geboren te Baexem op 19 januari 1878, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 28 november 1957, dochter van Jan Verkennis en Johanna Nijs.


Zij is getrouwd te Baexem op 26 april 1906 met
Wilhelmus Hubertus Henderikx, landbouwer, geboren te Grathem op 12 november 1879, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 3 mei 1960, zoon van Mathias Henderiks en Anna Maria Gertrudis Slabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Henricus Mathias Johannes, RK priester, geboren te Heythuysen op 18 juli 1911, overleden te Brunssum op 24 september 1980.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina