Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Josephus Hubertus Haanen, landbouwer, geboren te Echt op 10 april 1837, overleden te Grathem op 7 november 1915, zoon van Christiaan Haenen en Maria Elisabeth Heijnen.


Hij is getrouwd te Echt op 1 oktober 1868 met
Maria Christina Heldens, landbouwster, geboren te Velden op 15 maart 1838.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Willem Hubert, landbouwer, geboren te Echt op 7 juni 1883, overleden te Baexem op 29 september 1972, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Baexem op 24 september 1906 met Anna Maria Meusen, geboren te Baexem op 18 september 1882, overleden aldaar op 21 juli 1965, begraven aldaar, dochter van Lambert Meusen en Anna Catharina Coopmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina