Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Janssen, dienstknecht, geboren te Helden op 2 juni 1833, zoon van Jacobus Janssen en Gertrudis Daemen.


Hij is getrouwd te Helden op 12 februari 1877 met
Petronella Driessen, landbouwster, geboren te Helden op 30 december 1836, overleden te Baexem op 14 maart 1909, dochter van Pierre Driessen en Petronella Verstappen.
(Zij is later getrouwd te Helden op 30 juni 1887 met Peter Mathijs Janssen, landbouwer, geboren te Grubbenvorst rond 1844, zoon van Peter Janssen en Barbara van de Goor.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Joannes, geboren te Helden rond 1880, overleden te Baexem op 15 oktober 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina