Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephus Hubertus Konickx, geboren te Baexem op 15 oktober 1920, overleden te Heythuysen op 16 augustus 1979, begraven aldaar, zoon van Joannes Hubertus Konickx en Petronella op de Drinck.


Hij was gehuwd met
Helena Margaretha Dorothea van Geleuken, geboren te Grathem op 15 oktober 1921, overleden op 26 mei 1993, begraven te Heythuysen, dochter van Josephus Joannes Hubertus van Geleuken en Urina Hubertina Dalemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina