Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Hubertus Levels, metselaar, geboren te Baexem op 28 augustus 1870, overleden aldaar op 20 april 1931, zoon van Hendricus Leevels en Maria Catharina Peters.


Hij is getrouwd te Baexem op 3 mei 1906 met
Wilhelmina Petronella Deckers, geboren te Baexem op 28 maart 1874, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 december 1941, dochter van Pieter Deckers en Maria Geertrud Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Aldegonda Cornelia, geboren te Baexem op 30 januari 1913, wonende te Meijel, overleden aldaar op 11 juli 2005, begraven aldaar op 15 juli 2005.
    Zij was gehuwd met Hendrikus Philipsen, constructie bankwerker, geboren te Meijel op 2 december 1915, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 november 1987, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina