Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Jan Tacken, landbouwer, geboren te Horst op 17 februari 1873, overleden aldaar op 8 mei 1929, zoon van Bernard Tacken en Helena Mechtildis Geurts.


Hij is getrouwd te Baexem op 1 mei 1911 met
Antoinetta Mechtilda op Heij, geboren te Baexem op 2 maart 1878, overleden te Horst op 20 juli 1942, dochter van Petrus Hubertus op Heij en Joanna Gertrudis Hubertina Hafmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina