Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Christina Bertjens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neeritter op 9 juli 1842, overleden te Hunsel op 6 maart 1913, dochter van Christian Bertjens en Anna Catharina de Nier.


Zij is getrouwd te Hunsel op 25 september 1874 met
Antoon Camp, landbouwer en herbergier, geboren te Stramproy op 26 maart 1841, overleden te Hunsel op 16 september 1916, zoon van Jacob Camp en Petronella Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Jakob Hubert, geboren te Hunsel op 14 februari 1879, overleden aldaar op 5 november 1879.
  • 5 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 30 oktober 1880.
  • 8 : Christiaan Hubert, geboren te Hunsel op 21 januari 1887, overleden aldaar op 3 april 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina