Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Sophia Wilhelmina Margaretha Rademaker, landbouwster, geboren te Soest op 26 februari 1856, dochter van Jan Rademaker en Elisabeth Coenen.


Zij is getrouwd te Meijel op 5 november 1883 met
Antoon Nijssen, landbouwer, geboren te Meijel op 15 augustus 1855, zoon van Gerard Nijssen en Petronille Manders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, landbouwer, geboren te Meijel op 26 augustus 1884, wonende te Helden.
    Hij is getrouwd te Helden op 10 mei 1909 met Gertrudis Stammen, geboren te Helden op 29 september 1887, wonende aldaar, dochter van Andries Stammen en Petronella Janssen.
  • 2 : Elisabeth, dienstmeid, geboren te Meijel op 11 april 1886.
    Zij is getrouwd te Helden op 19 april 1909 met Peter Johannes Cox, landbouwer, geboren te Helden op 15 juni 1880, zoon van Peter Johannes Cox en Wilhelmina van Maris.
  • 3 : Jan, geboren te Deurne en Liessel rond 1888.
    Hij is getrouwd te Helden op 9 mei 1921 met Maria Nijssen, geboren te Helden rond 1888, dochter van Andreas Nijssen en Maria Gielen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina