Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Franssen, geboren te Horn rond 1745, overleden aldaar op 28 februari 1810, dochter van Chretien Fransen en Aldegonde Timmermans.


Zij was gehuwd met
Joachim Looven.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Christine, dagloonster, geboren te Horn rond 1780, overleden aldaar op 28 augustus 1830.
    Zij was gehuwd met Jacob Peters, dagloner, geboren te Helden rond 1770, overleden te Horn op 22 september 1830, zoon van Joannes Peters en Maria Thijsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina