Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Geuen, akkermansknecht, geboren te Neeritter op 29 oktober 1788, overleden te Heythuysen op 19 februari 1855, zoon van Mechiel Geuen en Helena Nelissen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 5 mei 1824 met
Anna Catharina Claessen, dienstmeid, geboren te Swalmen op 22 april 1793, overleden te Heythuysen op 30 januari 1848, dochter van Hendrik Claessen en Joanna Weijmants.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Jan Mathias, geboren te Heythuysen op 23 februari 1829, overleden aldaar op 7 maart 1830.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina