Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna van Bommel, geboren te Beeck (D) op 22 september 1902, wonende te Nederweert, overleden te Baexem op 10 september 1969, begraven te Leveroy, dochter van Peter van Bommel en Josepha op de Drink.


Zij is getrouwd te Leveroij op 3 mei 1933 voor de kerk (1) met
Leonard Tunissen, geboren te Leveroij op 24 april 1905, overleden te Roermond op 5 oktober 1936, begraven te Leveroij op 7 oktober 1936, zoon van Cornelis Tunisschen en Maria Elisabeth Midden.

Zij is getrouwd te Leveroij op 19 november 1943, getrouwd aldaar op 24 november 1943 voor de kerk (2) met
Jacobus Wilhelmus Tunissen, geboren te Leveroij op 6 oktober 1910, overleden op 19 maart 1988, begraven te Leveroy.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina