Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

André Guillaume Drentiens, landbouwer, geboren te Nederweert op 4 juli 1805, overleden te Heythuysen op 27 maart 1877, zoon van Mathieu Drenters en Maria Leitiens.


Hij is getrouwd te Grathem op 22 juni 1832 (1) met
Maria Elisabeth Breukers, geboren te Wessem rond 1809, overleden te Grathem op 25 mei 1854, dochter van Pieter Breukers en Elisabeth Abrahams.

Hij is getrouwd te Hunsel op 27 maart 1856 (2) met
Elisabeth Heijkers, landbouwster, geboren te Hunsel-Ell op 10 oktober 1828, overleden te Nederweert op 23 oktober 1915, dochter van Mathias Heijkers en Maria Cornelia Craenen.
(Zij is later getrouwd te Weert op 22 januari 1878 met Jan Mathijs Versteegen, landbouwer, geboren te Nederweert op 14 februari 1841, overleden te Baexem op 2 november 1920, zoon van Petrus Mathijs Verstegen en Anna Maria Schroijen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina