Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Camp, landbouwer, geboren te Stramproy op 23 juli 1848, overleden te Hunsel op 12 oktober 1922, zoon van Jacob Camp en Petronella Jacobs.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Moonen, landbouwster, geboren te Stramproy rond 1854, overleden te Hunsel op 25 december 1924, dochter van Jan Moonen en Gertrudis Nies.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Dorothea Petronella, geboren te Hunsel op 12 december 1889, overleden aldaar op 6 april 1895.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina