Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Renier Camp, landbouwer, geboren te Hunsel op 25 januari 1893, overleden te Ell op 29 mei 1980, zoon van Theodorus Camp en Maria Catharina Moonen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 7 juni 1921 met
Catharina Maria Gertrudis Bonten, geboren te Roggel op 20 oktober 1891, overleden te Weert (Z) op 2 juni 1963, begraven te Ell op 7 juni 1963, dochter van Petrus Johannes Hubertus Bonten en Catharina Versteegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Andreas, geboren te Hunsel-Ell op 2 juni 1927, overleden op 28 maart 1998, begraven te Ell.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina