Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Gertrudis Briels, geboren te Weert op 17 mei 1895, overleden te Maaseik (Z) op 26 oktober 1970, dochter van Jan Mathijs Briels en Petronella Best.


Zij is getrouwd te Hunsel op 2 mei 1913 met
Jacobus Hubertus Lamberigts, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 31 maart 1885, overleden te Kessenich op 20 maart 1949, zoon van Joannes Lamberrigts en Anna Maria Baeijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina