Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathijs Briels, landbouwer, geboren te Weert op 25 augustus 1826, overleden te Hunsel op 10 mei 1909, zoon van Petrus Briels en Joanna Stevens.


Hij was gehuwd (1) met
Anna Margaritha Velemans, geboren te Neeroeteren op 18 mei 1879.

Hij is getrouwd te Neeroeteren op 21 juli 1879 (2) met
Petronella Best, landbouwster, geboren te Eisden (B) op 6 november 1853, dochter van Jacobus Best en Anna Mechtildus Banken.
(Zij had van een onbekende man één zoon.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Petrus Joannes, landbouwer, geboren te Neeroeteren (B) op 22 januari 1883, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 16 september 1945.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 21 november 1904 met Elisabeth Moonen, dienstmeid, geboren te Molenbeersel (B) op 19 januari 1883, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 31 december 1954, dochter van Hendricus Hubertus Moonen en Aldegonda Baens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina