Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Wijnhoven, akkerman.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Zegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Meerlo op 27 december 1809, wonende te Wanssum, overleden te Buggenum op 27 maart 1860.
    Zij is getrouwd te Wanssum op 25 april 1839 met Hendrik Vennekens, landbouwer, geboren te Wanssum op 27 april 1808, wonende aldaar en te Buggenum, overleden aldaar op 3 maart 1882, zoon van Johannes Vennekens en Maria van Hegelsom.
    (Hij is eerder getrouwd te Wanssum op 29 april 1833 met Jacoba Kessels, geboren te Wanssum op 10 juli 1809, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 oktober 1834, dochter van Jacobus Kessels en Catharina aan gen Brugh.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina