Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Janssen, geboren te Heel en Panheel op 2 november 1842, wonende te Neer, overleden te Heel en Panheel op 17 april 1874, dochter van Andreas Janssen en Joanna Jegers.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 20 april 1868 met
Jacobus Hubertus Salman, geboren te Neeritter op 21 februari 1843, wonende te Neer, zoon van Gilles Salman en Anna Maria Catharina Kupers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andreas Hubertus, geboren te Horn op 18 februari 1869, wonende te Neer en te Wandre (B).
  • 2 : Elisabeth, geboren te Horn op 15 mei 1871, overleden aldaar op 11 augustus 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina