Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Corsten, geboren te Grathem rond 1769, overleden aldaar op 14 mei 1837, dochter van Joannes Corsten en Anna Catharina Kirkels.


Zij was gehuwd met
Martinus Tinnemans, landbouwer, geboren rond 1761, overleden te Grathem op 8 december 1840, zoon van Servaas Tinnemans en Cornelia Nijskens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Guillaume, geboren te Grathem rond 1793, overleden aldaar op 15 december 1813.
  • 5 : Jean, geboren te Grathem op 21 oktober 1808.
  • 6 : Mathieu, geboren te Grathem, overleden aldaar op 1 april 1810.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina